Cikkek archívuma

Tápanyagok vitamin tartalmának változása

2014.09.01 10:48
    A Gödöllői Agrártudományi Egyetem vizsgálati eredményei 1966-1990 Magyarország Mikroelem** tartalom **ásványanyag és...

Tápanyagaink vitamin tartalmának változása

2014.08.17 16:28
A Gödöllői Agrártudományi Egyetem vizsgálati eredményei 1966-1990 Magyarország Mikroelem** tartalom **ásványanyag és...

Méhpempő a mindenre jó csodaszer

2014.08.11 17:38
  A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150, biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz. A méhpempő a méhek „teje”. Ezzel a csodálatos anyaggal...

Méh

2014.08.10 10:59
                                                                        

A méhek Isten madarai

2014.08.10 10:45
„Kitartó röpte, erős csípése, bensőséges viszonya a virágokkal, az, hogy elkerül mindent, ami ártalmas, a mód, ahogy a dolgozók szolgálják a királynőt – akit az ókorban mindig királynak tekintettek –, páratlan rajzási szokásai, elképesztő szorgalma és ügyessége, amellyel gyűjti és elraktározza a...

KIT CSÍPNEK MEG A MÉHEK?

2014.08.10 10:33
KIT CSÍPNEK MEG A MÉHEK?   Minden egyes telken szükséges legalább egy méhcsaládot tartani - mondta Anasztázia. Elmondtam neki, hogy nálunk csak kevesen képesek méhészettel foglalkozni. Erre a foglalkozásra az emberek speciális iskolákban készülnek fel, jóllehet nem...

Tételek: 1 - 6 ból 6